Després de l’exigent diada de la Mare de Déu d’Agost de la Bisbal del Penedès, les dues colles dels Xiquets de Valls han tingut actuacions plàcides a Gràcia i Mollet del Vallès respectivament.

PUBLICITAT

La Colla Joves va actuar dissabte a la festa major de Gràcia. Els del carrer d’en Gassó es van anotar el 3de8, el 4de8 i el 5de7. A la ronda de pilars, van alçar l’espadat de 7 amb folre, estructura que per Sant Fèlix podrien apujar un pis més.

A la mateixa diada, els de la camisa vermella van estar acompanyats dels Castellers de la Vila de Gràcia i els Xiquets de Reus. Els graciencs van firmar el 4de8 després d’un intent desmuntat, el 7de7 després d’un intent desmuntat i el 5de7, mentre que els Xiquets de Reus van fer el 4de8, el 3de8 i el 2de7.

Pel que fa la Colla Vella es va desplaçar diumenge a la tarda a Mollet del Vallès. Els del Portal Nou van descarregar el 3de8, el 4de8 amb el pilar, el 4de8 i el pilar de 6. La colla local, els Castellers de Mollet, es van anotar el 3de7 amb el pilar, el 4de7 amb el pilar i el 3de7. La tercera colla a plaça, els Moixiganguers d’Igualada, es van apuntar el 2de7, el 3de8 i el 4de7.

El proper cap de setmana serà d’alt voltatge per les dues agrupacions vallenques. Dissabte a la tarda i diumenge al migdia, la Colla Vella té els compromisos del Catllar i l’Arboç. Per la seva banda, la Colla Joves actuarà diumenge al migdia la festa major d’Igualada.

PUBLICITAT