Dos homes que es feien passar per operaris han robat 400 metres de cable telefònic al centre de Vallmoll. Els Mossos d’Esquadra han detingut a un dels sospitosos.

PUBLICITAT

Els fets van tenir lloc a plena llum del dia a l’avinguda Coronel Oller. Els dos homes i el robatori van passar desapercebuts fins que un operari de la companyia va desplaçar-se a la zona en detectar un problema en el servei i va observar que faltava un tram del cable. Poc després, va veure dos homes en una furgoneta que semblaven sospitosos i va alertar als Mossos d’Esquadra. Una patrulla es va desplaçar a la zona i va observar la furgoneta a uns 200 metres. Al costat del vehicle es trobava un dels sospitosos, que en veure als agents, va intentar fugir, però va ser interceptat al Camí del Roser.

El sospitós portava les claus de la furgoneta, en la qual van trobar 300 metres de cable, junt amb les eines per realitzar la sostracció. També contenia la roba de l’empresa de manteniment amb la que es van fer passar per operaris, així com la documentació de l’altre sospitós. El detingut té 33 anys i ha estat acusat per un delicte de furt.

PUBLICITAT