L’Alt Camp es troba en zona de perill alt per la pujada de temperatures que ha portat la primera onada de calor a Catalunya d’aquest estiu. Les màximes rondaran els 36 graus i s’estendran fins al dimecres dia 23.

PUBLICITAT

Ja des de ben aviat, les temperatures s’enfilaran per sobre dels 30 graus i arribaran al seu pic cap a les 16 h de la tarda. Segons les prediccions, començaran a estabilitzar-se a la baixa a partir del divendres. Gràcies a les precipitacions que s’esperen dissabte dia 26, les temperatures màximes podrien arribar a baixar fins a deu graus dels 36 que tindrem aquests dies, als 26 graus.

L’onada ha estat desencadenada per l’entrada d’un passadís de vent molt càlid procedent del nord d’Àfrica i les Canàries. Es preveu que la massa d’aire càlid creui tota la península Ibèrica fins a arribar al cor d’Europa el proper diumenge.

PUBLICITAT