Quan falten només sis dies per la diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès, les dues colles dels Xiquets de Valls afronten un cap de setmana d’alta intensitat.

PUBLICITAT

Aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, a la plaça de la Vila del Catllar, hi ha programada la diada de festa major amb la participació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Els de la camisa rosada actuaran acompanyats dels Castellers de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. En aquesta actuació s’espera, a més del 3 i el 4de9 amb folre, que les tres colles provin castells de gamma extra.

L’endemà, a l’Arboç, a la una del migdia, al carrer Major, les tres colles del Catllar acompanyades pels Minyons locals també es presentaran a plaça amb unes intencions similars.

Lluny de la pressió mediàtica del Catllar i l’Arboç, la Colla Joves Xiquets de Valls es desplaça diumenge, al migdia, a la festa major d’Igualada amb la possibilitat de portar-hi algun castell de 9 i consolidar la gamma alta de 8. Els del carrer d’en Gassó estaran acompanyats dels Moixiganguers d’Igualada i els Xiquets de Reus.

La quarta colla de Sant Fèlix, els Minyons de Terrassa, ha previst un doblet a les festes majors de Palau Solità i Plegamans (dissabte) i Matadepera (diumenge).

Sobre Sant Fèlix, el Vinseum de Vilafranca del Penedès va acollir aquest dijous el sorteig d’ordre d’actuació. La sort va decidir que els Castellers de Vilafranca sigui els encarregats d’obrir plaça. La Colla Joves Xiquets de Valls actuarà en segona posició, tercera serà la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa tancaran rondes.

PUBLICITAT