Centenars de vallencs i vallenques han ocupat els carrers per presenciar el pas de la Vuelta per la ciutat. Durant l’esprint intermedi d’aquest, s’ha celebrat un homenatge a l’atleta Marta Galimany.

PUBLICITAT

Ahir a les cinc de la tarda, el recorregut de la Vuelta arribava a Valls per completar la seva quarta etapa, és a dir el tram d’Andorra a Tarragona. Els ciclistes van entrar a la ciutat per la carretera de Montblanc per enfilar el carrer Anselm Clavé. Tot seguit, van creuar la Font de la Manxa per dirigir-se a l’N240, on es trobava l’esprint intermedi en el qual poc després va tenir lloc l’homenatge a Marta Galimany. 

L’atleta anava acompanyada del director de la Vuelta, Javier Guillén i l’exciclista vallenc Miquel Àngel Iglesias. En arribar, va rebre un ram de flors entregat per l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré i el regidor d’Esports, Enric Garcia, així com un obsequi de la Vuelta per part d’Emma Volpini, mare d’en Xavi Tondo.

PUBLICITAT