El Patronat Municipal d’Esports de Valls organitza una jornada formativa en fitnes aquàtic que tindrà lloc el dilluns 4 de setembre. La jornada anirà a càrrec del professor Toni Saborit i està adreçada a estudiants i professionals de l’àmbit de l’esport. 

PUBLICITAT

L’objectiu d’aquesta és capacitar al personal tècnic perquè ofereixi exercicis més variats i noves idees a les seves sessions aquàtiques. També els farà conèixer noves estructures, classes i tendències de la modalitat, per així poder crear i desenvolupar coreografies per a tota mena d’usuari. La formació tindrà una durada de 8 hores i va dirigida a llicenciats en Educació Física, graduats o estudiants en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, i professionals inscrits al Registre Oficial de Personal de l’Esport de Catalunya.

El cost és de 100 euros i inclou la formació, la documentació, el dinar, i el certificat d’assistència de l’Escola Catalana de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

PUBLICITAT