Un cop superada la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès, les dues colles dels Xiquets de Valls segueixen amb el rumb de la temporada castellera per fixar-se nous objectius.

PUBLICITAT

En aquest primer cap de setmana de setembre, la Colla Joves Xiquets de Valls es desplaça a les Terres de l’Ebre. Els del carrer d’en Gassó actuen aquest dissabte, a les cinc de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa, en el marc de les festes de la Cinta. Ho faran compartint jornada amb la colla local i els Matossers de Molins de Rei.

A falta de l’últim assaig, les previsions dels de la camisa vermella són rodar els castells de 8. Tampoc es descarta el 3de9 amb folre, estructura que en aquesta mateixa actuació l’any 2017 van deixar en intent desmuntat.

Pel que fa la Colla Vella dels Xiquets de Valls manté l’assaig d’aquest divendres, però no tornarà a les places fins el proper diumenge 10 de setembre, al vespre, a la plaça del Blat, en l’actuació de vigília de la Diada Nacional.

PUBLICITAT