Aquest dilluns 4 de setembre es restableix el servei de la pista d’atletisme Marta Galimany de Valls després d’unes setmanes tancada amb motiu de la realització d’obres de millora i reforma.

PUBLICITAT

Les actuacions han permès homologar el recinte per tal que pugui acollir competicions de caràcter oficial i adaptar les instal·lacions a la reglamentació d’atletisme i als canvis en les normatives federatives. L’empresa especialitzada en paviment atlètic Sportan s’ha encarregat del re-topping o reparació del paviment sintètic del tartà més afectat, el repintat de les línies i l’actualització de mesures de tota la pista. A més, també s’ha adquirit a la firma especialitzada Antuco material per a la millora de la pràctica esportiva com protectors per a les zones de salts, startings , protectors matalassos, salvaclaus i cercles de llançament.  El conjunt d’actuacions han comptat una inversió de 56.400 euros .

El Patronat Municipal d’Esports ha programat aquesta actuació coincidint amb l’agost, un mes amb menor activitat d’usuaris i entrenaments.

La Pista d’Atletisme de Valls, situada al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, va ser inaugurada l’any 2006 i és una de les instal·lacions amb un major nivell d’utilització per part d’esportistes, entitats i clubs atlètics.

PUBLICITAT