Després del parèntesi estival, l’Institut d’Estudis Vallencs estrena la programació de tardor amb la 26a edició del cicle La Parra.

PUBLICITAT

La primera activitat tindrà lloc aquest dimecres 6 de setembre, a partir de les vuit del vespre, amb la presentació del número 83 de la revista Quaderns de Vilaniu/Miscel·lània de l’Alt Camp. Es tracta d’un recull de les conferències “Dones Vallenques: Guerra Civil que l’Institut d’Estudis Vallencs va organitzar conjuntament amb el Centre Cívic l’any passat.

L’acte serà moderat pel director de la revista, Àngel Gasol, i per la historiadora de la Universitat Rovira i Virgili, la doctora Coral Cuadrada.

Les pretensions de l’acte són recuperar el patrimoni humà local destacant el paper de Maria Felipa Español, Maria Murtra, Maria Vallverdú, Dolors Vives i les infermeres de l’Hospital de Sang de Valls.

PUBLICITAT