La temporada tardor-hivern de la cartellera dels Teatres de Valls arriba atapeïda de música, dansa, titelles del Festival Guant i els principals muntatges teatrals de l’escena catalana.

PUBLICITAT

Pel que fa els espectacles de l’abonament principal, el 7 d’octubre es representarà ‘Fitzroy: Quatre dones al límit’, una comèdia dramàtica de Jordi Galceran i Sergi Belbel.

En segon lloc, l’11 de novembre és el torn de Shakespeare. A càrrec de la companyia sevillana Atalaya, guanyadors del Premi Nacional de Teatre, amb ‘Ricardo III’, un retrat de la tirania i l’ambició desmesurada.

I l’última gran proposta el 2 de desembre arriba de la mà de Dagoll Dagom amb el musical ‘L’alegria que passa’.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Laia Castells, destaca el bon ritme de venda d’un abonament principal que es va posar a disposició del públic a principis de juny.

Pau Vinyals, Pere Arquillué, l’espectacle d’arts escèniques comunitari a (Real) són altres propostes destacades de la nova temporada. De cara el desembre, el clàssic ballet “Trencanous” amb artistes de nou nacionalitats i Els Pastorets Principals farciran la programació nadalenca.

La venda d’entrades soltes i els altres abonaments de teatres i espectacles familiars s’inicia el proper dimecres 13 de setembre al portal www.valls.cat i a les taquilles del Teatre Principal.

PUBLICITAT