Valls dona la benvinguda al Museu Casteller de Catalunya amb una sèrie d’activitats que es perllongaran durant tot el cap de setmana.

PUBLICITAT

Els actes arrencaran aquest divendres amb l’obertura de l’equipament, a partir de dos quarts de sis de la tarda, amb la visita que efectuaran la canalla de les dues colles dels Xiquets de Valls.

Durant tot el cap de setmana hi haurà l’actuació de la Mulassa de Valls , la presentació de la nova etapa de la colla sardanista infantil Ocells del Bosc o el taller i Ball de Bastons de l’Associació Cultural Verge de la Candela , que clourà la programació el diumenge al migdia.  A més, es podrà gaudir de tallers, jocs i contacontes.  

Les celebracions se sumaran a les activitats de la Festa Major del Centre Històric, que tindrà lloc els mateixos dies. També coincidiran amb els actes de la Diada Nacional de Catalunya i l’actuació castellera tradicional, diumenge al vespre, a la plaça del Blat, a càrrec les colles dels Xiquets de Valls.

PUBLICITAT