El Barri Antic i Portal Nou celebra la Festa d’Estiu els dies 8, 9 i 10 de setembre. Aquesta és la darrera festa major de l’any que se celebra a Valls. 

PUBLICITAT

Les celebracions arrancaran divendres dia 8 de setembre a dos quarts de deu de la nit a la Plaça de les Garrofes. Allà es podrà gaudir de música de mà del grup Som Dos/Tres. A les onze la festa continuarà amb el DJ Georgewild. 

Dissabte la jornada comença a les onze del matí al carrer Sant Antoni,  amb la Cercavila dels Gegantons Manotes de la Colla Gegantera “La Pessigolla”. A dos quarts de deu de la nit, la Plaça del Portal Nou acollirà el sopar popular, seguit de l’actuació de Jamaika Band, que tindrà lloc a les onze. 

Finalment, diumenge a les onze del matí es podrà visitar el Refugi antiaeri de la Plaça del Blat, i a les dotze els actes clouran amb el Concert Vermut Blu’s i la Cobla de Tres Quartans del Camp als Arcs de l’antic celler del Paborde. 

PUBLICITAT