Els Mossos d’Esquadra detenen dues persones a Valls durant un dispositiu contra el tràfic de drogues que es va portar a terme aquest dimarts. Els detinguts, un home de 50 anys i una dona de 49 anys, se’ls acusa com presumptes autors de delictes contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric.

PUBLICITAT

El dispositiu es va portar a terme en una masia propera a la ciutat on informacions apuntaven al fet que hi havia una plantació de marihuana. A part de les detencions, Mossos d’Esquadra també van intervenir 364 grams de cabdells preparats per la venda al detall amb un valor de més de 2.000 euros en el mercat, 9.100 euros en bitllets, sis armes de foc i una ballesta. 

A la vegada, en un magatzem al costat de la masia els agents van localitzar 500 torretes on els detinguts acabaven de collir una plantació de marihuana que tindria un valor en el mercat de 80.000 euros.

PUBLICITAT