Aquest dijous 14 de setembre, a partir de dos quarts de vuit del vespre, Ràdio Ciutat de Valls ofereix un programa especial en directe des de la Biblioteca Popular per presentar les novetats de la graella corresponent a la temporada 2023-2024.

PUBLICITAT

L’acte, obert al públic, comptarà amb la participació del personal de l’emissora, col·laboradors i autoritats locals. En acabar, hi haurà un petit refrigeri per a tothom.

La ràdio municipal digital de la capital de l’Alt Camp enceta la nova temporaada amb l’objectiu d’informar a la població sobre el que succeeix a Valls i oferir una eina de participació on les entitats i la gent pugui crear un podcast i fer conèixer el que passa en el seu entorn.

El febrer de 2023, Ràdio Ciutat de Valls va celebrar el cinquè aniversari acumulant un total de 1.182 podcasts, on s’inclouen les cròniques informatives, retransmissions esportives, l’informatiu diari ‘Vallsinfo’ o l’espai pels grups polítics municipals amb el programa ‘21’, entre d’altres, i fins a 135.000 visites a la pàgina web. Des del mateix mes, l’emissora està adherida a la Xarxa de Comunicació Local.

PUBLICITAT