El Centre Cívic de Valls inicia aquest dilluns 18 de setembre el nou curs amb una quarantena d’activitats per a tots els públics, gairebé la meitat d’aquestes gratuïtes i d’altres amb descomptes per a col·lectius en risc d’exclusió social. Entre les propostes hi ha xerrades, tallers, espectacles infantils, entre d’altres. Les inscripcions estan obertes des del passat 4 de setembre i la població ja ha mostrat un gran interès perquè hi haurien algunes activitats ja omplertes.

PUBLICITAT

Entre les novetats d’aquesta onzena edició hi ha uns cursos d’iniciació al ganxet, de cardiodance o de creativitat digital, xerrades sobre seguretat digital, nous tallers de l’Escola de pares i mares, entre d’altres.

Les persones interessades a informar-se i apuntar-se a alguna de les activitats s’han de posar en contacte amb el Centre Cívic.

PUBLICITAT