Derrota de la Unió Esportiva Valls B i triomf de l’Atlètic de Valls en els partits corresponents a la primera jornada del campionat de lliga del grup 17 de 3a Catalana.

El filial de la UE Valls B va caure, dissabte a la tarda, al camp del Vendrell per 2 gols a 0. Els homes d’Enric Gilabert van mantenir la porteria a zero fins gairebé al final del matx. Els gols van arribar al minut 87 i 89.

El proper compromís dels blancs-i-vermells serà aquest dissabte, a un quart de set de la tarda, a l’estadi del Vilar, davant l’Altafulla, equip que va empatar a 2 amb el Vallmoll

Pel que fa l’Atlètic de Valls, diumenge a la tarda, a casa, es va imposar per 2 a 0 en el derbi comarcal davant l’Alcover. El conjunt dirigit per Raül Fenández va anotar els gols al minut 40 i 68.

Després de començar la lliga amb victòria, l’Atlètic té el primer partit a domicili aquest dissabte, a les sis de la tarda, a Els Pallaresos, equip que va caure golejat contra el Torredembarra per 3 a 0.