El passat 13 de setembre es va dur a terme una trobada dirigida per la Xarxa de Cultura de l’Ajuntament de Valls i el Museu de la Vida Rural de l’Espluga del Francolí. Aquests van ser els encarregats de presentar la programació de la nova temporada dels teatres de Valls a les entitats presents del programa Apropa Cultura i hi van assistir quasi una vintena d’entitats locals, comarcals i regionals.

PUBLICITAT

Parlem d’una iniciativa, associada a centres socials i associacions, que pretén aconseguir una cultura assequible per a tothom, concretament per a aquelles persones en risc d’exclusió social, ja sigui per qüestions econòmiques, de salut, d’immigració, gent gran, pobresa, entre moltes altres. 

Aquesta iniciativa va néixer l’any 2006 i involucra a més de 200 teatres, auditoris, festivals i museus d’arreu del país.

Enguany, una de les iniciatives que el projecte ofereix és un 2% de l’aforament dels Teatres de Valls a preus molt reduïts, que poden anar dels 3 als 5 euros per entrada.

PUBLICITAT