Obertes les inscripcions pel programa que oferirà novament el Centre Esportiu Municipal El Fornàs i que començarà el pròxim dilluns 16 d’octubre. 

PUBLICITAT

Un any més el poliesportiu vallenc brinda l’oportunitat de preparar-se les proves físiques per les oposicions a diferents cossos de l’administració pública com bombers, forestals, i Mossos d’Esquadra, entre d’altres. 

Parlem d’un pla d’entrenament individualitzat que s’actualitzarà periòdicament. Les persones incloses en aquest programa disposaran de l’assessorament tècnic específic i personalitzat en la preparació a les proves, alhora que gaudiran de l’ús de les instal·lacions i de les més de cent sessions d’activitats setmanals.

Les inscripcions ja estan obertes, amb places limitades i, per poder realitzar les sessions, és un requisit indispensable ser abonat al Fornàs.

PUBLICITAT