Acord de col·laboració entre la Unió Esportiva Valls i l’Escola Valls Futbol per enfortir el futbol a la ciutat.

PUBLICITAT

El conveni, que serà vigent de cara els pròxims tres anys, va ser signat aquest dimecres a les oficines de l’estadi del Vilar pel president de la UE Valls, Francesc Martí i el de l’Escola de Valls, Genís Parra. Segons Martí, aquesta encaixada de mans és la primera base d’una fusió entre les dues entitats com havia succeït fins a meitats dels anys noranta.

Els dos presidents han estès la mà a què d’altres clubs de la capital de l’Alt Camp es puguin sumar a l’acord i defugen d’entrar en qualsevol polèmica.

D’altra banda, més enllà d’enfortir el futbol a Valls, ambdós club creuen que és una col·laboració que servirà per cooperar en l’àmbit formatiu amb l’objectiu que els futbolistes que surten de l’Escola puguin tenir opcions de pujar al primer equip de la UE Valls.

PUBLICITAT