Aquest dimarts 10 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre, al pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs, es presentaran les obres de restauració del campanar de Valls i la campanya de recollida de diners per sufragar el seu cost.

PUBLICITAT

L’acte comptarà amb la presència de representants de l’Ajuntament de Valls i de la parròquia de Sant Joan Baptista de Valls així com també de l’arquitecte encarregat de les obres i de membres de la comissió ciutadana.

Està previst que l’arquitecte de l’obra, Joan Gavaldà, expliqui en què consistirà la intervenció en l’edifici i el calendari de l’actuació.  Així mateix els membres de la comissió exposaran com pensen cobrir el cost de l’obra.  D’altra banda el nou rector de la parròquia, Antonio Rodríguez, es referirà al compromís de la parròquia i de l’arquebisbat en la restauració, i els representants municipals donaran compte de la participació de la corporació municipal en el projecte.

El cost de la reparació sobrepassa el milió d’euros. És per això que cal la col·laboració de  les institucions, entitats, empreses i de la ciutadania vallenca.

PUBLICITAT