Les dues colles dels Xiquets de Valls aprofiten la darrera setmana abans de la gran diada de Santa Úrsula del 22 d’octubre per encarar les últimes proves.

PUBLICITAT

La Colla Vella actua aquest dissabte, a les sis de la tarda, a la plaça del Rei de Tarragona, en el marc de la diada de final de temporada de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. Els rosats, els quals l’endemà tenen un assaig especial, pretenen consolidar els castells bàsics de 9 i la gamma alta de 8. A la diada tarragonina, a més de la Vella i Sant Pere i Sant Pau, també hi participen els Xicots de Vilafranca.

De cara a diumenge, la Colla Joves té la Fira de Santa Teresa al Vendrell. La diada tindrà lloc, a la una del migdia, a la plaça Vella. Els de la camisa vermella hi volen portar, com a mínim, la tripleta màgica i el pilar de 8 amb folre i manilles. A la mateixa actuació, també hi prendran part els Nens del Vendrell i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, aquesta última amb opcions d’anar-hi amb l’estrena del 5de9 amb folre.

PUBLICITAT