Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 20 d’octubre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que Valls respirarà aquest cap de setmana cultura popular i castells al quilòmetre zero en una Fira de Santa Úrsula oberta a tothom.

Totes les mirades estaran posades en la clàssica diada castellera d’aquest diumenge, a partir d’un quart d’una del migdia, a càrrec de la Colla Vella i la Colla Joves. Els rosats pretenen alçar el primer 4de10 amb folre i manilles de la temporada, estructura que acompanyarien del 4de9 net, el 2de8 net i el pilar de 8 amb folre i manilles. Per la seva banda, els diables vermells volen fer l’aleta per primera vegada al 3de10 amb folre i manilles.  També es fixen descarregar el 4de9 net, el 2de8 net i el pilar de 8 amb folre i manilles. Comença el compte enrere per la celebració d’una diada que pot tornar a trencar els sostres.

De la Santa Úrsula 2023, destaquem que el Museu Casteller de Catalunya serà epicentre de nombroses activitats durant la fira i protagonista amb l’acte d’inauguració, diumenge a la tarda, obert a totes les colles del país.

Durant el cap de setmana, a la plaça del Quarter, hi haurà ubicada la Fira Castells i la Fira Canalla amb tallers i instal·lacions renovades per a tots els infants.

En l’àmbit de la cultura popular, hi ha previst el Correbous, el Correfoc amb l’estrena dels nous vestits de la Diablesa i Llucifer i el tomb de vigília i anada a ofici dels Gegants de la Ciutat.

A Ràdio Ciutat de Valls, us hem preparat continguts especials de la Fira de Santa Úrsula. Aquest divendres, a partir de les 19 hores, des de l’estand de l’emissora que hi haurà a la plaça del Quarter us oferirem un programa especial conduït per Francesc Domènech i un servidor sobre l’onzena edició de la Fira Castells. Pel que fa diumenge, a partir de les dotze del migdia, transmissió en directe de la diada castellera de Santa Úrsula amb la participació de la Colla Vella i la Colla Joves amb la narració d’Èric Rosique, Carmen Montesinos i Miquel Llaberia. Escolteu-nos!!!

Torn pels esports. Els dos principals equips de bàsquet i futbol de la ciutat juguen aquest cap de setmana a casa. El Club Bàsquet Valls rep la visita dissabte, a les 18 hores, de l’Espanyol. L’objectiu dels de Víctor Neila és aconseguir la quarta victòria consecutiva i mantenir-se a la part capdavantera del grup C-A de la Lliga EBA.

A la Lliga Elit de futbol, diumenge, a les 18 hores, la UE Valls s’enfronta al Vic amb la intenció de passar pàgina de la derrota de la setmana passada al camp del Santboià i escalar posicions a la taula classificatòria.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció, bona Santa Úrsula i fins dilluns.

PUBLICITAT