El “Valls Història Viva” impulsat pel Centre Cívic torna amb una segona edició que consolida aquest projecte participatiu de recreació històrica.

PUBLICITAT

Es representarà els dies 11 i 12 de novembre en diferents espais de Valls, amb epicentre al Centre Històric.

Si en la primera edició, l’any 2021, l’eix conductor d’aquest projecte de representació teatral va girar al voltant de les diferents revoltes succeïdes a Valls al llarg de diferents períodes històrics, en aquesta ocasió s’abordarà la Guerra Civil i el paper que hi van jugar les dones. Ho explica la regidora d’Acció Cívica i Joventut, Natàlia Moncunill.

Les entrades per accedir a algunes de les representacions de “Valls Història Viva” es podran adquirir a partir del dimecres 25 d’octubre, a través del portal web de l’Ajuntament de Valls mitjançant la plataforma Codetickets. El preu de l’entrada és de 3 euros, mentre que els menors de 5 anys tindran el passi gratuït.

PUBLICITAT