Des de dilluns 23 d’octubre està en marxa a Valls la campanya de vacunació de la grip que, per segon any, també inclou, a més, la de la Covid-19.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Valls amb col·laboració amb el departament de Salut i el Centre d’Atenció Primària Valls Urbà Ignasi Sarró –ICS Camp de Tarragona, ha habilitat el Centre Cultural Municipal com a punt de vacunació central.

A més del Centre Cultural, la campanya de vacunació es descentralitza com en anys anteriors a diferents zones i barris: Biblioteca Carles Cardó (31 d’octubre), Barri de les Comarques (23 de novembre), Unió Anelles de la Flama (24 de novembre), i Habitatges de la Colla Vella i Fontscaldes (30 de novembre).

La vacunació contra la grip i la Covid-19, s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen aquestes infeccions i també a les que poden transmetre la grip i la Covid-19 a altres persones en situacions d’alt risc, com ara professionals de la salut.

PUBLICITAT