Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 27 d’octubre

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la IX edició de l’EcoFira del Camp de Tarragona acollirà durant el matí del dissabte 28 d’octubre diverses activitats com xerrades, tastos i maridatges, concerts en directe, entre d’altres. Aquesta és organitzada pel grup de Consum la Bajoca.

La plaça de les Garrofes serà l’espai que viurà totes aquestes activitats a partir de les 10:30 h i hi participen productors agroecològics, artesans i de proximitat.

S’acosta Tots Sants. Durant els dies 30 i 31 d’octubre i l’1 de novembre, el cementiri municipal estarà obert de forma ininterrompuda des de les 8 del matí fins a les 6 de la tarda. A més, durant el matí del dia de Tots Sants, l’1 de novembre a les 11.30h, tindrà lloc al mateix cementiri de Valls el Recital pel Record. En concret, durant el matí s’interpretaran peces musicals amb un repertori molt variat, des del Barroc passant pel Clàssic, fins a la música més actual. Aquest recital musical està patrocinat per l’empresa de serveis funeraris Mèmora.

D’altra banda, des de la Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Valls i Forbus, es reforçarà el servei de bus urbà pel Dia de Tots Sants. Per facilitar així l’accés al cementiri a tota la ciutadania vallenca i donar més cobertura i servei. S’aconsella que si una persona està interessada en agafar el bus, aixequi la mà per tal de que s’aturi a recollir-la.

El pròxim dissabte 4 de novembre el Patronat Municipal d’Esports de Valls proposa una sessió especial de marxa nòrdica després de més de deu temporades apropant els beneficis d’aquesta modalitat esportiva a tota la població. El taller es desenvoluparà de 10 a 12 hores a la pista d’atletisme Marta Galimany del Centre Esportiu Municipal El Fornàs i anirà a càrrec del personal tècnic de l’empresa Bendhora.

Aquesta sessió, un taller pràctic, està adreçada a totes aquelles persones que siguin practicants habituals de marxa nòrdica així com si s’han iniciat fa poc i es recomana amb l’objectiu de sensibilitzar de la importància de realitzar una bona tècnica per evitar possibles lesions i potenciar tots els beneficis que comporta una correcta pràctica.

El preu de la jornada és de 3€ per a les persones abonades al Patronat d’Esports i de 5€ per a les que no són abonades. Les places són limitades.

Més esports. A la la Lliga EBA de bàsquet, el Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó vol mantenir la imbatibilitat a la pista del filial del Joventut de Badalona. El partit es disputa aquest diumenge a partir de les 13 hores. Pel que fa a la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls busca els primers tres punts fora de casa aquest diumenge, a les 12 hores, al camp del Can Vidalet, equip que encara no ha perdut cap partit a la màxima categoria del futbol català. El matx dels blancs-i-vermells es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i que passin un bon cap de setmana. Fins dilluns.

PUBLICITAT