Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 2 de novembre

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos l’operació policial contra el tràfic de drogues que hi va haver dimarts en diversos municipis catalans, entre els quals Valls.

Els Mossos d’Esquadra van detenir deu homes entre Valls, Reus i Lleida en un dispositiu antidrogues. Els agents els hi atribueixen els delictes de pertinença a grup criminal i tràfic de drogues.

Els agents policials, segons va avançar el setmanari El Vallenc, van intervenir tres vehicles, cocaïna, marihuana, diners en efectiu, telèfons relacionats amb la investigació i documentació. La policia va fer nou entrades en domicilis, set de les quals a Valls, una a Reus i l’altra a Lleida.

La vegueria de Tarragona continua estancada pel que fa als nivells de recollida selectiva. Tot i la millora d’alguns municipis concrets com la Masó (Alt Camp), que es posiciona com el segon millor del Camp de Tarragona amb un 82,84%, el territori encara està lluny dels nivells que demana la Unió Europea.

El director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire, assenyala que la millora en el darrer any ha estat insignificant.

Quant a les comarques, la millor posicionada és la Conca de Barberà amb un destacable 77,24%, la segueix el Priorat amb un 58,92%, l’Alt Camp amb un 43,58%, el Baix Camp amb un 43,3% i el Tarragonès últim amb un 39,01%.

Pels amants del cinema, us anunciem que fins el 15 de novembre teniu temps per bescanviar els vals escolars als establiments adherits a la campanya Una tornada a l’escola de cine. Recordeu que podeu aconseguir entrades 2×1 per anar a JCA Cinemes Valls.

D’altra banda, fins al 6 de novembre és oberta la sol·licitud de l’ajut per al pagament del lloguer per tal de facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en aquest règim. El tràmit es pot sol·licitar presencialment a l’Oficina Local d’Habitatge, presencialment a l’OAC i online a través del servei de cita electrònica.

I en esports, aquest dissabte 4 de novembre tindrà lloc un taller pràctic especial dedicat a la marxa nòrdica. El preu de la jornada és de 3€ per a les persones abonades al Patronat d’Esports i de 5€ per a les que no són abonades.

Les inscripcions es poden fer mitjançant la pàgina web del Patronat Municipal d’Esports o presencialment al Centre Esportiu Municipal El Fornàs.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT