La Comunalitat de Valls, en el marc del grup de treball sobre la xarxa de migrants, organitza la tercera activitat per conscienciar de la importància de l’autoorganització per resoldre problemes que es troben les mateixes persones migrades.

PUBLICITAT

D’aquesta manera, el pròxim dimecres 8 de novembre, a les 18.00 h al local de la Comunalitat de Valls, al carrer de la Zeta número 2, l’activista de la Red Antiracista de Tarragona i membre de l’oficina tècnica de la Comunalitat de Tarragona, Naret Coco, impartirà una xerrada en el marc dels drets de les persones migrades una qüestió que ha estat molt reclamada per diverses entitats i col·lectius de persones nouvingudes.

Aquest activitat anirà complementada amb una altra programació més àmplia en els mesos vinents. Tota la informació d’aquests actes es podran consultar a la pàgina web i a les xarxes socials de la Comunalitat de Valls.

PUBLICITAT