Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 3 de novembre

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la Unió Anelles de la Flama celebrarà aquest diumenge 5 de novembre, la Final del Campionat de Catalunya en categoria infantil i juvenil i el 52è Concurs de Colles Sardanistes de Valls. Com és habitual, l’escenari que acollirà l’acte serà la plaça del Pati a partir de dos quarts de dotze del migdia. La Cobla Contemporània serà l’encarregada de posar la banda sonora a la jornada. A més, el ball de Cavallets de Valls farà una ballada de lluïment a la pausa entre les dues competicions.

En aquesta ocasió, Valls acollirà fins a 24 colles sardanistes vingudes de les quatre demarcacions de Catalunya. En cas de pluja o fort vent, l’acte es traslladarà a la Sala Kursaal.

S’acaba la temporada castellera. Les dues colles vallenques compartiran plaça pel tancament definitiu del curs. Tant Vella com Joves es veuran les cares per últim cop a la plaça dels Arbres de Vila-rodona amb motiu de la Fira Agropecuària aquest diumenge a partir de les 13:00 h.

En principi es preveu una diada tranquil·la amb castells de 8, encara que no es descarta que hi pugui aparèixer el 2d8 sense folre, repte que ambdues colles tenen a mitges aquest 2023 ja que només han aconseguit carregar-lo.

En la plana esportiva, destaquem que aquest dissabte, a partir d’un quart de set de la tarda, derbi de futbol del grup 17 de 3a Catalana a l’estadi del Vilar entre la UE Valls B i l’Atlètic de Valls. Ambdues entitats tornaran a coincidir en una competició oficial després de quinze anys. L’apassionant matx es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

Pel que fa diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda i també en directe per Ràdio Ciutat de Valls, duel de la part alta de la Lliga Elit entre la UE Valls i l’Atlètic Lleida. Un enfrontament que vol servir per consolidar els blancs-i-vermells a les primeres posicions de la taula classificatòria.

I a la Lliga EBA de bàsquet, dissabte, a partir d’un quart de set de la tarda, el CB Valls rep l’Igualada al pavelló Joana Ballart. Els de l’Anoia, novens a la classificació amb 2 victòries i 3 derrotes, busquen sorprendre els de Víctor Neila després de perdre la imbatibilitat la setmana passada a la pista del Joventut B.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i que passin un molt bon cap de setmana. Fins dilluns!

PUBLICITAT