El Club Bàsquet Valls manté la seva invencibilitat a casa després de guanyar el partit contra l’Igualada per 63-57. D’aquesta manera el club vallenc suma la cinquena victòria de la temporada de sis jornades de la Lliga EBA.

PUBLICITAT

Tot i que els de l’Anoia començaven el partit per endavant posant el 17-22 en el primer quart, els de l’Alt Camp aconseguien capgirar la situació en el segon acabant en un ajustat 33-32. Els dos darrers quarts les distàncies van ser mínimes fins que, finalment, els vallencs obtenien la victòria amb una diferència de 6 punts.

D’aquesta manera els blanc-i-vermells es mantenen en la part alta de la taula en tercera posició, per darrere del Gironès Bisbal i el Gaudí Mollet. Justament, el pròxim partit serà a la pista del Gironès Bisbal, líder de la classificació el dissabte 11 de novembre a les 18:10 h.

PUBLICITAT