Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 6 de novembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que novament Valls va acollir la Final del Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes, en les categories Juvenil i Infantil i el 52è Concurs de Colles Sardanistes organitzat per Foment de la Sardana de la Unió Anelles de la Flama i amb la col·laboració de la Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i l’Ajuntament de Valls.

Enguany, a la plaça del Pati, des de quarts de dotze del matí, hi van participar un total de 24 colles vingudes d’arreu del país, les quals van ballar, un any més, al so de la Cobla Contemporània. A més, es va comptar amb l’actuació del Ball de Cavallets durant les pauses.

El títol del Campionat de Catalunya 2023 de sardana esportiva  se’l van emportar les colles Xiroia de Barcelona i Cabriols de Sabadell en categoria Infantil i Juvenil respectivament.

En l’àmbit casteller, el mateix dia, com és habitual, la plaça dels Arbres de Vila-rodona va veure l’última actuació de la temporada de les dues colles dels Xiquets de Valls. Tranquil·litat a totes dues bandes del carrer, amb el 3de8 com a castell més valuós.

La Colla Vella va sortir de plaça amb el 4de8, el 3de8, el 2de7 i el pilar de 6, mentre que la Colla Joves va signar el 4de8, el 3de8, el 5de7 i el pilar de 6.

Després de la sortida a Vila-rodona, ambdues colles esperen la celebració de les Festes Anyals que es desenvoluparan entre finals de novembre i principis de desembre.

Temps per als esports.  A la Lliga Elit de futbol, El Vilar és un autèntic fortí. La quarta victòria en quatre partits de la Unió Esportiva Valls com a local. Aquest diumenge van superar a un rival de la zona alta de la taula, l’Atlètic Lleida. Va ser per la mínima (1-0) i gràcies a un gol de Ricky Nogueira a l’inici de la segona meitat. Els de l’Alt Camp es col·loquen tercers, igualats amb el filial del Sabadell, que és segon. La jornada vinent visitaran el camp de la Unió Esportiva Figueres. El matx es disputarà diumenge a les 12 hores

I a la Lliga EBA de bàsquet, el CB Valls manté la seva imbatibilitat al pavelló Joana Ballart després de superar, dissabte a la tarda, l’Igualada per 63 a 57 . Els homes de Víctor Neila acaben la jornada en tercera posició amb 5 victòries i 1 derrota. El proper compromís serà dissabte, a les 18.10 hores, a la pista del Sol Gironès Bisbal Bàsquet, el líder del grup..

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT