Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 9 de novembre

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que el “Valls Història Viva” impulsat pel Centre Cívic ho té tot a punt per una segona edició que consolida aquest projecte participatiu de recreació històrica.

Es representarà els dies 11 i 12 de novembre en diferents espais de Valls, amb epicentre al Centre Històric.

Si en la primera edició, l’any 2021, l’eix conductor d’aquest projecte de representació teatral va girar al voltant de les diferents revoltes succeïdes a Valls al llarg de diferents períodes històrics, en aquesta ocasió s’abordarà la Guerra Civil i el paper que hi van jugar les dones.

Les entrades per accedir a algunes de les representacions de “Valls Història Viva” es podran adquirir a la plataforma Codetickets . El preu és de 3 euros, mentre que els menors de 5 anys tindran el passi gratuït.

Aquest diumenge dia 12 de novembre es tanca l’exposició «Picasso i l’art del gravat (1904-1971)», al Museu de Valls. Una oportunitat única per veure un bon nombre d’obres gràfiques de l’artista malagueny. Amb aquesta mostra el Museu es vol sumar a la commemoració internacional del 50è aniversari de la mort de Pablo Picasso. Una iniciativa que confirma la voluntat de la institució, no només d’estudiar, promoure i reivindicar els artistes nascuts i/o vinculats a la ciutat, sinó de prestar atenció vers els grans noms de l’art català i universal.

La mostra està comissariada per l’historiador de l’art Sebastià Sánchez Sauleda

Seguim en la vessant cultural. El Teatre Principal ha estat l’escenari aquest dimecres de l’espectacle “No em ratllis”, organitzat des del Grup de Treball de Salut Comunitària i dedicat als alumnes de primer d’ESO sobre la prevenció del consum. Durant la jornada s’han fet també tallers previs amb ulleres de simulació.

En l’àmbit de la Via Pública,  recollim que aquesta setmana s’estan executant obres de millora al camí dels Muntanyesos, que s’han iniciat amb el moviment de terres i que també inclouen l’asfaltatge.

La previsió de la finalització de les obres està prevista per la setmana vinent.

I en esports, destaquem que Guillem Figuerola ha estat proclamat campió del Super Gran Slam a Valls Parc de Pàdel. Es va endur la darrera competició de la temporada acompanyat d’Adrià Mercadal.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT