Aquest diumenge dia 12 de novembre es tanca l’exposició «Picasso i l’art del gravat (1904-1971)», al Museu de Valls. Una oportunitat única per veure un bon nombre d’obres gràfiques de l’artista malagueny. 

PUBLICITAT

Amb aquesta mostra el Museu es vol sumar a la commemoració internacional del 50è aniversari de la mort de Pablo Picasso Una iniciativa que confirma la voluntat de la institució, no només d’estudiar, promoure i reivindicar els artistes nascuts i/o vinculats a la ciutat, sinó de prestar atenció vers els grans noms de l’art català i universal. Ho remarca el director del Museu de Valls, Jordi París.

La mostra està comissariada per l’historiador de l’art Sebastià Sánchez Sauleda. S’hi reuneixen un centenar de gravats, d’una quinzena de col·leccions particulars. A més, es poden apreciar les diverses tècniques de gravat que va utilitzar com l’aiguafort, la punta seca, l’aiguatinta, la litografia o el linogravat.

PUBLICITAT