La Unió Esportiva Valls afronta aquest cap de setmana una visita complicada a l’històric estadi de Vilatenim per veure’s les cares amb el Figueres, equip que ha anat de menys a més en aquest començament de la Lliga Elit.

PUBLICITAT

Els vallencs pretenen sumar la quarta victòria consecutiva i mantenir-se en una posició privilegiada de la taula classificatòria. Per aquest matx, Manel Cazorla no podrà comptar amb Pol Fernández per sanció i els lesionats Solde, Toldrà i Arnau Miró.

A la temporada 2020-2021, els blancs-i-vermells es van veure les cares al play off de permanència de 3a Divisió amb els empordanesos. Al partit jugat al Vilar van perdre per un contundent 0 a 3, mentre que a Figueres la derrota va ser per 1-0.

El partit entre la UE Figueres i la UE Valls es disputarà diumenge, a partir de les dotze del migdia, i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT