Nou cap de setmana de competició al grup 17 de 3a Catalana de futbol. La novena jornada del campionat de lliga va deixar un triomf i una derrota per als equips de casa nostra.

PUBLICITAT

L’amateur de la Unió Esportiva Valls es va imposar per 1a 2 a domicili en el derbi comarcal contra l’Alcover, mentre que l’Atlètic de Valls va ensopegar a casa 2 a 3 amb l’Altafulla, equip de la part baixa.

Després d’aquesta jornada, la UE Valls B ha escalat fins a la vuitena posició amb un total de 13 punts. Pel que fa l’Atlètic baixa fins a la cinquena amb 17 punts.

El proper compromís del filial blanc-i-vermell és dissabte, a un quart de set de la tarda, a l’estadi del Vilar, davant els Pallaresos, desè classificat. L’endemà, a un quart de sis de la tarda, serà el torn de la visita de l’Atlètic al camp del Calafell, el setè classificat.

PUBLICITAT