La jornada 10 de la Lliga Elit de futbol porta a la Unió Esportiva Valls a enfrontar-se a l’Horta, rival de la part baixa de la classificació, però que en la passada jornada es va imposar a casa per 2 a 0 a la Unió Esportiva Sants.

PUBLICITAT

Els barcelonins, que han sortit de la zona de descens, són dotzens amb 10 punts amb uns vallencs que, tot i perdre la passada jornada davant el Figueres, es mantenen en tercera posició a tres punts de les places d’ascens directe a 3ª RFEF.

L’objectiu dels de Manel Cazorla es passar pàgina de la desfeta a Vilatenim  i sumar una altre triomf a l’estadi del Vilar que els mantingui a la part capdavantera de la taula.

El partit entre la UE Valls i l’Horta es disputarà diumenge, a partir de les 16.30 hores, i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT