Valls és l’escenari aquest dimarts i dimecres de la sisena edició del Mercat del RECanvi Escolar en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

PUBLICITAT

Prop de 300 alumnes de 5è curs de primària de tots els centres educatius de Valls s’apleguen al Kursaal, on porten joguines, material escolar o esportiu i roba, entre d’altres objectes, per intercanviar amb altres joves. Com a novetat, durant la jornada de demà també hi ha prevista la mateixa activitat, però en aquest cas adreçada a l’alumnat de secundària. Es preveu la participació de 200 alumnes de 1r i 2n d’ESO, de diversos centres vallencs.

L’activitat pretén conscienciar als més joves de la importància ambiental de reduir residus, fomentar la reutilització de joguines i altres objectes i promoure valors com l’altruisme i la solidaritat.

PUBLICITAT