Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 21 de novembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que Valls recupera la Setmana de les Capacitats amb el lema “Jo soc capaç”. La programació d’aquesta onzena edició es desenvoluparà entre el 27 de novembre i el 3 de desembre.

Totes les activitats que s’organitzen pretenen conscienciar la ciutadania i aconseguir la plena normalització i integració de les persones amb diversitat funcional a la societat.

Aquesta setmana compta amb la participació de tots els membres de la Xarxa de les Capacitats on participen diverses entitats vallenques, l’Ajuntament de Valls, el Patronat Municipal d’Esports i els instituts Narcís Oller i Jaume Huguet.

Tractem una informació relacionada amb el Medi Ambient. Valls acull aquest dimarts la sisena edició del Mercat del RECanvi Escolar en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Prop de 300 alumnes de 5è curs de primària de tots els centres educatius de Valls s’apleguen al Kursaal, on porten joguines, material escolar o esportiu i roba, entre d’altres objectes, per intercanviar amb altres joves. Com a novetat, enguany el dia 22 de novembre també hi ha prevista la mateixa activitat, però en aquest cas adreçada a l’alumnat de secundària. Es preveu la participació de 200 alumnes de 1r i 2n d’ESO, de diversos centres vallencs.

L’activitat pretén conscienciar als més joves de la importància ambiental de reduir residus, fomentar la reutilització de joguines i altres objectes i promoure valors com l’altruisme i la solidaritat.

Seguim amb un apunt cultural. El Teatre Principal acollirà aquest divendres la projecció de dos documentals en el marc de la gira del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló.

El passi dels documentals House of the Gods i Not Alone està previst a partir dos quarts de vuit del vespre. L’entrada és gratuïta.

I en esports, al grup 17 de 3a Catalana de futbol, una derrota i un empat pels equips de casa nostra.

La Unió Esportiva Valls B va perdre, dissabte a la tarda, a l’estadi del Vilar, davant el Base Pallaresos per 1 a 3. L’endemà, l’Atlètic de Valls va empatar a dos gols davant el Calafell.

Després d’aquests resultats, l’Atlètic acaba la jornada en cinquena posició amb 18 punts i l’amateur de la Unió Esportiva Valls desè amb 13 punts.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT