Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 22 de novembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la Junta de Seguretat Local de Valls va celebrar dilluns una reunió amb la participació dels comandaments dels cossos de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Local i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil i van acordar mantenir el reforç de la presència policial al carrer i els dispositius de seguretat ciutadana que, en l’últim any, han contribuït a reduir d’una manera important les xifres delinqüencials.

Les mesures implementades el 2022 i el treball coordinat entre els diferents cossos han contribuït a reduir els robatoris en un 30% i un descens generalitzat de les infraccions penals en un 8,2%

L’Ajuntament de Valls ampliarà en els propers mesos el desplegament de càmeres de videovigilància al Portal Nou i a aparcaments municipals i instal·larà lectors de matrícules a 3 noves entrades de la ciutat.

El Grup de Teatre Principal presenta les novetats de l’edició dels Pastorets Principals de Valls i la seva imatge gràfica

Les novetats més destacades tenen a veure amb aspectes tècnics, sense deixar de banda, l’adaptació del guió a l’actualitat sòcio-política

La imatge d’aquest any posa èmfasi en els dos protagonistes més innocents: el Fredolic i el Garrafó

Ja es poden adquirir les entrades de on-line al web www.valls.cat o presencialment a les taquilles del Teatre Principal, en l’horari habitual

Recordem que les dates de representació són 26, 28 i 30 de desembre i 1, 3 i 6 de gener. Els caps de setmana i festius a les 18h i els dies laborables a les 19h

En l’àmbit d’Igualtat i Feminismes, Amb motiu del Dia Internacional per l’Erradiciació de la Violència vers les Dones, l’Ajuntament de Valls ha organitzat una sèrie d’activitats.

Aquest dijous 23 de novembre, a partir de les 17.30 hores, la Biblioteca Carles Cardó serà l’escenari del Conta Contes “La Dona Esquelet i el Tambor Màgic”

L’endemà divendres, a les 11.30 hores, a la plaça del Blat,  hi haurà la lectura d’un manifest a càrrec de l’alumnat de secundària.

I en esports, nova derrota del Club Bàsquet Valls DIC a la Copa Catalunya femenina. Les noies dirigides per Albert del Rey van caure, diumenge al migdia, 70 a 62 a la pista del GEIEG.

Després d’aquesta desfeta, la plantilla blanc-i-vermella es queda a la penúltima posició de la taula classificatòria amb 1 victòria i 7 derrotes.

El proper compromís del CB Valls DIC està previst dissabte, a tres quarts de vuit del vespre, contra el Reus Ploms, dotzè classificat amb 2 victòries i 6 derrotes.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT