Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 23 de novembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que Valls viurà l’inici de Nadal amb l’encesa de l’ornamentació aquest divendres 24 de novembre. Una diversitat de propostes per a tots els gustos que tindran el punt culminant el 5 de gener amb la cavalcada de Reis.

La principal novetat d’aquest primer cap de setmana intens és un village nadalenc, a la plaça del Pati amb tallers infantils, música i un trenet que farà perllongar l’ambient de tret de sortida fins diumenge al vespre.

El cicle de Nadal, Cap d’Any i Reis també hi figuren els elements tradicionals com el Pessebre Monumental, el Mercat de Nadal, els Pastorets, el Tió, el Fumera, l’Home dels Nassos, la Fàbrica de les Il·lusions i l’arribada dels Reis, entre d’altres.

Comença de nou el Gran Recapte d’Aliments a Valls, que enguany es celebra els dies 24 i 25 de novembre. Una recollida d’aliments impulsada a la capital de l’Alt Camp per voluntaris de Càritas Interparroquial, Creu Roja i el Menjador Social La Taulada, els quals estaran repartits en diverses grans superfícies.

Els productes que fan més falta són oli, llet, conserves de peix, llegums cuits, fruits secs i pasta, que es podran donar en els mateixos supermercats de la ciutat.

Podeu escoltar l’entrevista setmanal de Ràdio Ciutat de Valls amb un dels voluntaris, Xavier Vilalta, el qual dóna més detalls de com es pot col·laborar amb el Gran Recapte.

L’Escola de Música Robert Gerhard té a punt una vintena de concerts per cloure el treball del primer trimestre.

Totes les audicions previstes tindran lloc a l’aula noble de l’escola i al Convent del Carme.

Des del 22 de novembre al 20 de desembre s’han programat una dotzena d’audicions d’aula, l’espai destinat als instrumentistes que, de forma individual o conjunta, interpretaran algunes de les obres que han preparat aquest inici de curs.

Paral·lelament, també s’han previst cinc grans concerts, on hi prendran part la majoria de les agrupacions instrumentals i corals de l’escola, de diferents edats i nivells. Ja al desembre, el cicle de concerts aterraran al Teatre Principal, Figuerola del Camp i Els Garidells.

La voluntat de l’escola es poder ser present a diferents espais de la comarca, tant pel convenciment de capitalitat que exerceix el centre, com per deferència als diferents alumnes dels pobles que hi cursen els estudis com per la descentralització dels concerts.

I en esports, la Lliga Elit de futbol arriba aquest cap de setmana a la onzena jornada. La Unió Esportiva Valls es desplaça al camp del Palamós, equip de la part baixa de la classificació, amb l’objectiu, com a mínim, de consolidar la tercera plaça.

Després d’imposar-se 2 a 0 a l’Horta, els Manel Cazorla es troben una posició privilegiada de la taula a només dos punts dels llocs d’ascens directe.

El partit es disputa dissabte, a partir de les 12 hores, i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT