La sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Valls d’aquest dilluns 27 de novembre, a partir de les 17 hores, té, entre d’altres punts, el debat d’una moció presentada pel grup municipal del PSC per l’elaboració i execució d’un Pla de xoc per la millora de l’espai públic de la ciutat.

PUBLICITAT

Al mateix ple,  se sotmetrà a votació el conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Valls, per a la realització d’obres a les escoles Eladi Homs i els Baltis.

D’altra banda, hi ha prevista l’aprovació de la despesa per la continuïtat del servei de recollida i transport de residus, gestió de la deixalleria municipal, neteja viària, i conservació i manteniment de les zones verdes i de dues modificacions del POUM.

Com és habitual, el ple de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls

PUBLICITAT