Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 28 de novembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que el ple de l’Ajuntament de Valls d’aquest dilluns va rebutjar una moció del PSC per millorar els espais públics. Des del govern, Junts per Valls amb l’alcaldessa, Dolors Farré, va repassar la feina i les inversions fetes en Via Pública durant els últims anys. Per part d’ERC, el regidor de Mobilitat, Pau Tondo, argumentava l’abstenció del seu grup entenent la proposta com a estratègica i posant uns terminis al govern sense responsabilitats.

La sessió plenària va servir també per aprovar, entre d’altres punts, la signatura d’un conveni amb Educació per acabar les obres de l’Eladi Homs i el Baltasar Segú i les modificacions puntuals del POUM en l’àmbit de Provença i Filadors de Valls.

En l’apartat de successos, us expliquem que un camió va cremar aquest dilluns al migdia a l’AP-2 a l’alçada del Pla de Santa Maria. Els Bombers, que van rebre l’avís sobre les tres de la tarda i que s’hi van desplaçar amb quatre dotacions per extingir l’incendi.

El vehicle, que va quedar inutilitzat i completament cremat, va poder apartar-se a un costat de la via i així no afectar el trànsit. Cap persona va resultar ferida a causa de l’incendi i minuts després de les nou del vespre el foc va quedar extingit amb escuma.

En la vessant cultural, els membres del Grup del Teatre Principal han treballat aquest cap de setmana amb Gemma Amorós, llicenciada per l’institut del Teatre de Barcelona i amb una llarga trajectòria com a actriu i docent.

En la sessió, celebrada el passat dissabte 25 de novembre, els integrants del GTP van ampliar coneixements sobre dicció i projecció de la veu.

I en esports, repassem els resultats de la jornada 11 del grup 17 de Tercera Catalana de futbol. Un cap de setmana que ha deixat un triomf per 2 a 1 de l’Atlètic de Valls davant la Riera de Gaià i un empat a 3 de la Unió Esportiva Valls B al camp del Cunit.

Un cop finalitzada la jornada, l’Atlètic ocupa la cinquena posició de la lliga amb 21 punts, mentre que la UE Valls B es queda al desè lloc amb 14 punts.

El proper cap de setmana, l’Atlètic té compromís dissabte, a dos quarts de cinc de la tarda, al camp del Montblanc, antepenúltim classificat amb 6 punts. El mateix dia, a dos quarts de set, la UE Valls B rebrà el Llorenç, equip que també es troba a la cua de la taula.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT