Valls acull aquest dimecres la jornada “Adapta’t a l’Esport”, una activitat dirigida a l’alumnat d’ESO dels instituts i escoles de l’Alt Camp. L’objectiu és que els nens i les nenes participants amb diversitat funcional puguin viure en primera persona com és practicar un esport.

PUBLICITAT

La Jornada Adapta’t a l’Esport forma part del programa d’actes de la 12a Setmana de les Capacitats, organitzada per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, fixat al 3 de desembre des de l’any 1992 per l’Organització de les Nacions Unides.

Amb el lema ‘Jo soc capaç’, aquesta iniciativa que impulsen conjuntament entitats i institucions arriba a una nova edició amb un programa setmanal, del 27 de novembre al 3 de desembre, farcit d’esports, tallers, actes culturals i xerrades divulgatives.

Tots els actes organitzats al voltant de la Setmana de les Capacitats tenen com a objectiu apropar el col·lectiu per conscienciar la ciutadania i aconseguir la plena normalització i integració de les persones amb diversitat funcional a la societat.

PUBLICITAT