Madrid ha acollit aquest dimecres  “Raíces vivas: Patrimonio Inmaterial Europeo”, un projecte de proximitat i descentralitzat, creat amb motiu de la presidència espanyola de la Unió Europea, que té com a objectiu crear un nou arxiu audiovisual sobre les tradicions declarades Patrimoni Immaterial per la UNESCO

PUBLICITAT

Un dels audiovisuals projectats ha estat “Castillos en el aire” que ha comptat amb els Xiquets de Valls com a protagonistes i que ha posat en manifest els castells.

L’autor del projecte, Juan Rayos, és cineasta i realitza un treball documental que beu de la narrativa contemporània, en col·laboració amb el Ministeri de Cultura i Esport i comissariat per Juanito Jones.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Valls, Joan Ibarra, ha assistit a la projecció dels projectes.

PUBLICITAT