Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 30 de novembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu  explicant-vos que el proper dissabte 16 de desembre el servei municipal de Joventut, VallsJove, organitza una nova edició del Mercat d’Art Jove, on els i les joves artistes locals i del territori exposaran les seves creacions i produccions.

El Mercat d’Art Jove s’ubicarà a la plaça de Pere Català i Roca , just davant del Museu Casteller de Catalunya, coincidint amb el de Nadal. El seu horari serà de 10 del matí a 9 del vespre.

La vint-i-tresena edició oferirà un espai que permetrà exhibir els treballs dels i les joves artistes creadores del territori. Hi haurà un total de 23 artistes relacionats amb l’àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses. 

Al llarg de la jornada, hi haurà un punt d’ambientació musical a amb Red Star i un servei de canguratge per a infants de 5 a 12 anys a l’espai psicopedagògic del Museu Casteller per facilitar la conciliació entre pares i mares. A la tarda, el Cau de Valls col·locarà un punt de venda de coca i xocolata.

Madrid ha acollit aquest dimecres  “Raíces vivas: Patrimonio Inmaterial Europeo”, un projecte de proximitat i descentralitzat, creat amb motiu de la presidència espanyola de la UE, que té com a objectiu crear un nou arxiu audiovisual sobre les tradicions declarades Patrimoni Immaterial per la UNESCO

Un dels audiovisuals projectats ha sigut “Castillos en el aire” que ha comptat amb els Xiquets de Valls com a protagonistes i que ha posat en manifest els castells.

L’autor del projecte, Juan Rayos, és cineasta i realitza un treball documental que beu de la narrativa contemporània, en col·laboració amb el Ministeri de Cultura i Esport i comissariat per Juanito Jones.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Valls, Joan Ibarra, ha assistit a la projecció dels projectes.

Més cultura. En el marc dels “Diumenges d’orgue”, aquest diumenge 3 de desembre, a les 12h, es farà un concert d’orgue a l’església de Sant Joan de Valls a càrrec d’Immaculada Gatell. L’entrada és gratuïta i qui vulgui podrà fer un donatiu per les obres del campanar.

I en esports, el passat dissabte 25 de novembre el Patronat Municipal d’Esports de Valls, de la mà del tècnic de marxa nòrdica, Joan Manel Rubio de l’empresa Bendhora, va fer l’última sortida de l’any d’aquesta modalitat, la marxa nòrdica.

Una desena de marxadores i marxadors van realitzar una ruta circular que va començar i acabar al poble de Querol passant pel gorg Negre. Un recorregut de 9 quilòmetres que es va realitzar amb menys de 3 hores. 

El Patronat Municipal d’Esports ja està preparant un nou programa de sortides pel primer trimestre de l’any 2024. 

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT