Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 1 de desembre.

PUBLICITAT

Els Teatres de Valls presenten els nous espectacles en abonament per regalar cultura per Nadal i Reis. El proper dimecres 13 de desembre s’inicia la venda dels nous abonaments per a la propera temporada que comptarà amb un repartiment de luxe. A més, el mateix dia es posarà a la venda l’abonament d’espectacles familiars.

També es podran adquirir entrades pel violinista Ara Malikian, que el dia 13 d’abril actuarà al Centre Cultural Municipal.

Aquest any JCA Cinemes i els Teatres de Valls segueixen treballant junts i, per cada abonament adquirit, s’obsequiarà amb una entrada al cinema.

Seguim amb la cultura. El Museu de Valls ha inaugurat aquest dijous la mostra “Excèntriques”. Es tracta d’una obra de cinc dones singulars com són Lluïsa Clols, Montse Gomis, Carme Vidal, Pepa Plana i Gemma Clofent, que comparteixen el compromís amb el seu art entès des d’un tarannà independent i innovador. Nascudes a Valls, en el temps d’una generació, entre 1947 i 1966, s’han format i han treballat en uns anys d’intensa transformació cultural i política del país i totes han apostat per la identificació amb corrents contemporanis.

La mostra es podrà veure fins el dia 24 de febrer de 2024 i anirà acompanyada d’una sèrie d’activitats paral·leles que es faran els mesos de gener i febrer.

Aquest divendres, a partir de dos quarts de sis de la tarda, la plaça del Pati acull la Festa de la Capacitats per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Hi haurà música, tallers i Dance mob amb la participació d’Infinity Dansa. La lectura del manifest es farà, a dos quarts de set, a càrrec de l’Associació Trèvol, Associació per la Fibromiàlgia i la Síndrome per la Fatiga Crònica i Porta Oberta.

Temps per als esports. Després de l’empat èpic a Palamós, la UE Valls rep aquest dissabte, a partir de les 16 hores, el Sabadell B, líder de la Lliga Elit. Els blancs-i-vermells volen mantenir el ple de victòries a l’estadi del Vilar i tornar a les places d’ascens directe a 3a RFEF. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

Pel que fa a la Lliga EBA de bàsquet, el sènior masculí del Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó visita dissabte, a partir de dos quarts de sis de la tarda, la pista de l’UTEBO, cuer del grup amb 1 victòria i 8 derrotes.

Els de Víctor Neila pretenen trencar amb la mala dinàmica de dues derrotes consecutives amb l’objectiu de mantenir-se en els primers llocs de la classificació.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i que passin un molt bon cap de setmana. Fins dilluns!

PUBLICITAT