Valls ha posat el punt i final a la Setmana de les Capacitats amb la celebració durant el cap de setmana d’una festa a la plaça del Museu Casteller i un torneig de bàsquet inclusiu.

PUBLICITAT

La primera de les últimes activitats va arribar divendres, a la plaça del Museu Casteller, on va tenir lloc la lectura del manifest per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Amb motiu d’aquesta jornada, durant tota la tarda es va celebrar la Festa de les Capacitats amb música, dansa i tallers.

D’altra banda, diumenge al matí, va tenir lloc la celebració del Torneig de Bàsquet Inclusiu organitzat per la Fundació Ginac, l’Inclubàsquet i el Club Bàsquet Valls.

La regidora  d’Acció Social, Comunitària, Igualtat i Feminismes, Dèbora Fernández, explica que la Setmana de les Capacitats pretén conscienciar la ciutadania i aconseguir la plena normalització i integració de les persones amb diversitat funcional a la societat.

Totes les activitats han comptat amb  la participació de tots els membres de la Xarxa de les Capacitats on participen diverses entitats vallenques, l’Ajuntament de Valls, el Patronat Municipal d’Esports i els instituts Narcís Oller i Jaume Huguet.

PUBLICITAT