El Comerç de Valls dona la benvinguda a la campanya de Nadal i Reis amb diferents propostes de dinamització a tota la ciutat

PUBLICITAT

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Valls ha engegat aquest mes de desembre una nova proposta destinada a embellir i vestir la ciutat de Nadal amb el propòsit de millorar l’experiència de compra.

D’altra banda, la Cambra de Comerç i la Unió de Botiguers de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament, posen en marxa una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal 2023-2024. El secretari general de la Cambra, Carles Solé, apunta que aquestes accions pretenen potenciar el comerç de proximitat.

Finalment, la mateixa Unió de Botiguers realitza enguany, el sorteig d’una macrocistella amb productes dels comerços vallencs, amb l’objectiu també de dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat.

PUBLICITAT