Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 11 de desembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que els dies 16 i 17 de desembre,  Valls viurà el tradicional Mercat de Nadal, Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l’any a la capital de l’Alt Camp.

Al Mercat de Nadal de Valls es reviu el tipisme, la tradició i la popularitat de l’aviram viu dins les senalles i gàbies, amb els carros que d’antic portaven els pagesos i criadors per anar vendre.

Es tracta de l’única fira d’aviram del Camp de Tarragona amb una variada oferta de capons, galls dindis, pollastres, oques i ànecs, criats de manera casolana. A més, també s’hi podran adquirir figures de pessebre, estrelles, llums de colors, tions, verd, arbres, plantes de Nadal, vins, caves, mel, torrons, neules, dolços de la festa i altres productes artesanals, típics i necessaris per a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. 

Com a novetat, les corals vallenques oferiran cantades de nadales a diferents espais de la ciutat que es convertiran en escenaris a l’aire lliure per escampar la màgia i la il·lusió nadalenca.

Deixem constància d’una acció de la regidoria d’Acció Cívica i Joventut. Si tens entre 12 i 30 anys pots demanar el Carnet Jove Digital de Valls.

Una eina en què pots aconseguir avantatges en serveis municipals, estalvi amb un gran número de descomptes en els comerços de Valls i gaudir de totes les facilitats del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls ha tingut descans el cap de setmana a causa del pont de la Puríssima. Tot i això, la direcció esportiva ha validat una nova incorporació. Es tracta d’Alberto Rabassó,  futbolista que al principi de la temporada 2022-2023 ja va ser fitxat, però va haver d’abandonar el club per uns temes laborals que el van portar residir al Principat d’Andorra. L’extrem, de 25 anys, sorgit del planter del Nàstic ha passat pel València Mestalla, el Catllar i l’Ascó. En la seva experiència al futbol andorrà, ha lluït les samarretes de l’Ordino, l’Atlètic Club Escaldes i el Pas de la Casa. 

Pel que fa a la Lliga EBA de bàsquet, el Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó sumava aquest dissabte un important triomf al Joana Ballart per 65-60 davant l’Andratx.

El matx entre vallencs i mallorquins va ser d’allò més ajustat i no es va decidir fins als minuts finals.

La victòria manté als de Víctor Neila en tercera posició de la classificació del grup C-A amb 8 victòries i 3 derrotes.  El liderat de la competició és pel Sol Gironès Bisbal Bàsquet amb un ple d’11 victòries, mentre que el Mollet és segon amb 10 victòries i 1 derrota.

L’últim partit del CB Valls està previst aquest diumenge, a les 17.15 hores, a la pista del Salt, antepenúltim classificat amb 3 victòries i 8 derrotes.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT