Aquest dimecres 13 de desembre, a partir de les 10 del matí, s’inicia la venda dels nous abonaments per a la propera temporada dels Teatres de Valls que comptarà amb un repartiment de luxe.

PUBLICITAT

Els espectadors podran gaudir dels muntatges Coralina el 17 de febrer,  The party el 16 de març i Elling el 27 d’abril. A més, el mateix dia es posarà a la venda l’abonament d’espectacles familiars.

També es podran comprar entrades pel violinista Ara Malikian, que el dia 13 d’abril actuarà al Centre Cultural Municipal.

Aquest any JCA Cinemes i els Teatres de Valls segueixen treballant junts i, per cada abonament adquirit, s’obsequiarà amb una entrada al cinema.

L’objectiu dels Teatres de Valls és regalar cultura a la ciutadania coincidint amb les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis.

Els nous abonaments es poden adquirir a través del portal web www.valls.cat i presencialment a les taquilles del Teatre Principal que fins el 5 de gener ofereixen un horari especial entre 12 a 14 hores i 18 a 20 hores, excepte diumenges i festius.

PUBLICITAT