Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 12 de desembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest dimecres 13 de desembre s’inicia la venda dels nous abonaments per a la propera temporada que comptarà amb un repartiment de luxe. Els espectadors podran gaudir dels muntatges Coralina el 17 de febrer,  The party el 16 de març i Elling el 27 d’abril. A més, el mateix dia es posarà a la venda l’abonament d’espectacles familiars.

També es podran adquirir entrades pel violinista Ara Malikian, que el dia 13 d’abril actuarà al Centre Cultural Municipal.

Aquest any JCA Cinemes i els Teatres de Valls segueixen treballant junts i, per cada abonament adquirit, s’obsequiarà amb una entrada al cinema.

L’objectiu dels Teatres de Valls és regalar cultura a la ciutadania coincidint amb les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis.

Sense abandonar el to festiu, us recordem que si feu una compra als comerços vallencs adherits a la campanya de Nadal fins el 5 de gener, entrareu al sorteig d’una macrocistella amb productes locals valorada en 2.500 euros.

Recordem que Ajuntament, Cambra de Comerç i la Unió de Botiguers de Valls sumen esforços amb diferents iniciatives per dinamitzar el comerç de la ciutat durant la campanya de Nadal i Reis. D’aquesta manera, la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Valls ha engegat aquest mes de desembre una nova proposta destinada a embellir i vestir la ciutat de Nadal amb el propòsit de millorar l’experiència de compra. En concret es distribuiran un centenar de tòtems il·lustrats amb elements de Nadal entre els principals eixos comercials, es decoraran quatre locals comercials buits del carrer de la Cort i s’instal·laran més d’un centenar de banderoles a diversos punts de la ciutat i entrades de Valls, en una iniciativa que vol fomentar el comerç de proximitat amb lemes com «si estimes Valls, compra a Valls».

En l’àmbit de formació, deixem constància que Vallsgenera organitza un curs d’operacions auxiliars d’elaboració en indústria alimentària. Tindrà lloc del 21 de febrer al 10 de maig de 2024 en la modalitat presencial. Les inscripcions es poden formalitzar a la pàgina web de l’Institut Municipal de Desenvolupament Local.

I en esports, els equips de futbol del grup 17 de 3a Catalana tornen a la competició aquest cap de setmana després del descans del pont de la Puríssima.

Ambdues plantilles juguen aquest dissabte. La UE Valls B visitarà el camp de l’Escola de Sant Pere i Sant Pau, tercer classificat i l’Atlètic de Valls rebrà a casa el Roda de Barà, líder del grup.

En aquests moments,  l’Atlètic és cinquè classificat amb 21 punts i la UE Valls B onzena amb 14 punts.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT